kunstnagelsKunstnagels zijn een perfecte oplossing voor alle dames waarvan de nagels niet willen groeien, snel afbreken of voor degene die altijd prachtige verzorgde nagels willen.

Wij werken in onze salon o.a. met het gelsysteem, doordat dit systeem het minst schadelijk is voor de eigen nagel en het er het natuurlijkst uitziet. Perfect Body werkt met de producten van IBD en Magnetic. Beide merken zijn zeer uitgebreid en over de hele wereld bekend om hun producten.

Als u eenmaal heeft besloten een set kunstnagels te laten plaatsen, moet u onthouden dat het echte nailart is en handwerk. Daarom duurt het zetten van een nieuwe set anderhalf uur.

 

Kunstnagels bijvullen

Wij adviseren om de nagels elke 3 tot 4 weken te laten bijvullen, zodat u altijd verzorgde nagels heeft. Uw specialiste zal u hier verder over informeren tijdens uw persoonlijk advies.

U kunt bij ons kiezen uit een set natural look nagels, maar ook voor French manicure kunt u bij ons terecht.

Natuurlijk heeft onze nagelstudio ook altijd de laatste trends in nagellak. Ieder seizoen verandert ons kleuren pallet, zodat u altijd met de nieuwste mode kunt meedoen.