Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

Hoe werkt het?
IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

ipl
Ongewenste haargroei, Pijnloos en veilig ontharen

Maak nu een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van definitief ontharen van benen, oksels, bikinilijn, gezicht, mannenrug en buik. Met de IPL methode behoren scheren, epileren, harsen en ontharingscrème definitief tot het verleden. Met de technische hoogwaarde IPL (lichtflitsmethode) wordt in de haar follikel de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel definitief veilig wordt vernietigd. Op elk deel van het lichaam kan nu, met als resultaat een haar reductie van 80 tot 90% ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Behandeling:

De IPL wordt geplaatst op de huidoppervlakte en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. De lichtflits duurt een paar milliseconden en geeft een lichte prikkeling. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast maar er kan een tijdelijke roodheid optreden maar dit verdwijnt weer binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 6 tot 12 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één vervolgbehandeling. De IPL methode is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenst haargroei, maar ook voor de behandeling van couperose, Spider naevi “spinnetjes”, huidveroudering en acne bij zowel mannen als vrouwen.

Behandelingen zijn vanaf € 18,- per behandeling.

Aanbieding: Haarvrij volgend jaar de zomer in
wij hebben een mooie aanbieding voor definitief ontharen IPL!!!